пʼятниця, 09 листопада 2018 11:59

У Раді заступилися за нардепа-новачка Савку - Авакова просять про кримінал

У Раді заступилися за нардепа-новачка Савку - Авакова просять про кримінал
Іван Савка склав присягу 16 жовтня. Фото: lb.ua

Міністерство внутрішніх справ має розслідувати напад на народного депутата Івана Савку під Верховною Радою 8 листопада.

Відповідний запит до заступника глави МВС Вадима Трояна озвучила віце-спікер Ірина Геращенко на годині запитань до уряду.

"Учора під Верховною Радою проходили акції людей, які, за моєю інформацією, не подавали жодних запитів на те, щоб мати можливість блокувати центральні вулиці міста. Під час цих безладів була агресивна поведінка і напад на одного з наших колег - народного депутата Івана Савку. Він - людина скромна і під час виступу вчора не звернувся з відповідним зверненням, але я це зроблю.

Ми просимо Міністерство внутрішніх справ завести кримінальну справу, розібратися, що це за люди, які дозволяють собі з неповагою ставитися до простих громадян України, не пускають їх на роботу. Просимо серйозно зайнятися профілактикою безладів на вулицях міст і селищ", - сказала Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Барна хоче відібрати акредитацію в журналіста, якого обматюкав

8 листопада біля Верховної Ради мітингували водії автомобілів з іноземною реєстрацією. Вони з лайкою напали на народного депутата від "Народного фронту" Івана Савку.

Відео містить нецензурну лайку.

Зараз ви читаєте новину «У Раді заступилися за нардепа-новачка Савку - Авакова просять про кримінал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі