вівторок, 16 жовтня 2018 12:52

У Раді склали присягу два нових нардепи

У Раді склали присягу два нових нардепи
Іван Савка пройшов за списком НФ по округу в Миколаєві. Фото з відкритих джерел

У парламенті склали присягу депутати від Радикальної партії Олександр Гулак і від "Народного фронту" Іван Савка.

"Вітаємо новообраних депутатів. Переконаний, що нова кров надасть нам нової сили для роботи", - оголосив спікер Андрій Парубій.

Гулак і Савка замінили у парламенті Тетяну Юзькову та Ірину Єфремову відповідно, чиї повноваження Рада припинила через обрання до Центральної виборчої комісії.

Олександр Гулак працював помічником нардепа від РПЛ Олексія Ленського. У парламенті минулого скликання він був помічником Олега Ляшка. Навесні 2017-го року ЗМІ повідомляли, що саме Гулаку належить броньований Cadillac Escalade, яким користується головний "радикал". Нібито партія орендувала для Ляшка автомобіль за 6,5 тис. грн на місяць.

Іван Савка - офіцер ЗСУ. Раніше був заступником командира військової частини по роботі з особовим складом - начальником відділення військової частини А0224. Проживав у Миколаєві. Блогер Серж Марко повідомляв, що Савка подав документи на нагородження себе орденом Богдана Хмельницького за нібито ліквідацію російського снайпера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держбюджет-2019 і недоторканність "людей" Ахметова - план роботи ВР на тиждень

20 вересня ввечері Верховна Рада призначила новий склад Центральної виборчої комісії. Парламент підтримав подання президента щодо 14 нових членів ЦВК.

Зараз ви читаєте новину «У Раді склали присягу два нових нардепи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі