вівторок, 04 вересня 2018 10:59

У Раді оголосили ігнор телеканалу

У Раді оголосили ігнор телеканалу
Непублічний бізнесмен і кум Путіна Віктор Медведчук дав велике інтерв'ю каналу "112 Україна". Фото: capital.ua

Після телеканалу NewsONE, проти політики якого виступила фракція "Блоку Петра Порошенка", у парламенті висловили бойкот також "112 Україна".

Про це сказав заступник глави фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук у кулуарах парламенту.

"Особи, які мають відповідати в юридичному полі за скоєні злочини проти України, уже є володарами певних інформаційних ресурсів, які відверто пропагують російську ідеологію. Це телеканали NewsONE, на який я перестав ходити ще 2015-го, і "112 Україна", який перейшов у підпорядкування Медведчуку. Із травня я там не з'являюся. Не вважаю за моральне слугувати фоном чи вести дискусію на каналі з відверто проросійськими поглядами", - сказав Тетерук.

Він наголосив, що розповсюдження російської пропаганди через ці ресурси є серйозним викликом для безпекового сектору країни. А реакції від Міністерства інформаційної політики щодо захисту інформаційного поля немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка вимагають захистити українців від пропутінського каналу

29 серпня стало відомо, що колишній заступник голови Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов отримав в управління телеканал NewsOne строком на 3 роки. Багато хто сприйняв цю звістку як черговий доказ реваншу сил часів Януковича після Революції гідності.

Фракція "Блок Петра Порошенка" висловила обурення "антидержавною спрямованістю" телеканалу NewsOne та закликала депутатів не брати участі у програмах телеканалу. У відповідь Портнов подав на БПП до суду.

Зараз ви читаєте новину «У Раді оголосили ігнор телеканалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі