пʼятниця, 03 листопада 2017 14:16

У Раді дали прогноз щодо вимог мітингувальників

У Раді дали прогноз щодо вимог мітингувальників
Фото: ukrinform.ua

Наступного тижня парламент не ухвалить рішень щодо жодної з вимог, які оголосили учасники акції "Велика політична реформа".

Про це сказав народний депутат Олексій Рябчин в ефірі "Прямого каналу".

"Верховна Рада розглядатиме проект бюджету, пакет економічних законопроектів, пакет сільськогосподарських. Розпочнеться Рада з двох законопроектів виборчих кодексів. Це не ті реформи, що вимагають люди, які протестують під парламентом. Жодні вимоги, які люди висувають, не будуть проголосовані цього тижня. Поки що нема цього в порядку денному", - сказав Рябчин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді розповіли про порядок денний на наступний тиждень

Під Верховною Радою проходить акція "Велика політична реформа". Активісти вимагають скасувати недоторканність народних депутатів, створити Антикорупційний суд і змінити виборче законодавство. 21 жовтня до вимог додалося внесення законопроекту про імпічмент президента.

31 жовтня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розпорядився зняти охорону з периметру наметового містечка під парламентом. Мітингувальників він назвав "мотлохом".

Зараз ви читаєте новину «У Раді дали прогноз щодо вимог мітингувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі