вівторок, 14 листопада 2017 16:53

У Раді чекають від Гройсмана реакції на можливий підкуп у НАЗК

У Раді чекають від Гройсмана реакції на можливий підкуп у НАЗК
Глава уряду Володимир Гройсман і керівник НАЗК Наталія Корчак. Фото: ukrinform.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман повинен створити спеціальну комісію для перевірки інформації про можливу корупцію в Національному агентстві із запобігання корупції.

Про це сказав народний депутат Віктор Чумак після брифінгу голови департаменту фінансового контролю НАЗК Ганни Соломатіної, яка повідомила про підкуп співробітників відомства.

"Це дискредитує повністю НАЗК, якщо так є... Після таких заяв (має бути. - Gazeta.ua) якщо не відставка, то як мінімум тимчасове усунення від посади для проведення повного розслідування. Кабмін повинен зреагувати. Звертаюся до Гройсмана з проханням відреагувати на цю ситуацію і призначити відповідну комісію, щоб вона розібралась у службовому плані", - сказав Чумак.

Він закликав парламентський комітет з нацбезпеки створити робочу групу із цього питання.

"Ми завтра запросимо Саламатіну на засідання комітету для інформації. Більше поки що нічого не можемо зробити, окрім проінформувати комітет", - зазначив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситник жаліється на тиск з боку влади

14 листопада директор департаменту фінансового контролю НАЗК Ганна Соломатіна повідомила, що працівники НАЗК узгоджують із Адміністрацією президента результати перевірки електронних декларацій.

Зараз ви читаєте новину «У Раді чекають від Гройсмана реакції на можливий підкуп у НАЗК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі