четвер, 16 грудня 2010 19:24

У Раді 40 "регіоналів" відгамселили "бютівців"

У Раді 40 "регіоналів" відгамселили "бютівців"

У Верховній Раді України в четвер ввечері почалася бійка між депутатами фракцій Партії регіонів і "БЮТ-Батьківщина".

Як передає Інтерфакс-Україна, депутати фракції Партії регіонів увірвалися до президії парламенту і почали бити депутатів фракції "БЮТ - Батьківщина".

"Регіонали" також викинули з президії стільці, якими були заблоковані двері.

Крім того, вони спробували зламати двері входу до сесійної зали, які були заблоковані зсередини "бютівцями".

В даний час у президію заходять все більше депутатів Партії регіонів. Вони зривають плакати, розвішані "бютівцями". Зокрема, у президії знаходиться лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, депутати Олександр Волков, Ельбрус Тадеєв, Валерій Бондик, Олег Царьов.

Бійка тривала не більше кількох хвилин, проте "регіонали" не залишають президію, частина з них перебуває у сесійній залі.

Між парламентаріями тривають словесні перепалки.

За даними Української правди, чисельність депутатів від Партії регіонів можна оцінити в 40 депутатів, від БЮТ - в 30 депутатів.

Як повідомлялося, в четвер парламентарії від "БЮТ-Батьківщина" заблокували роботу Верховної Ради в протест проти санкцій відносно їхнього лідера Юлії Тимошенко, проти якої порушено кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «У Раді 40 "регіоналів" відгамселили "бютівців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі