середа, 06 серпня 2008 10:29

У "регіоналки" Бережної роман з Кравчуком? (ФОТО)

У шоу-бізнесі, схоже, утворилася нова закохана парочка. Причому союз, досить-таки несподіваний. Це співак Андрій Кравчук і народний депутат від Партії регіонів Ірина Бережна, пише "Блік".

О 12 годині ночі журналісти побачили в аеропорту "Бориспіль" Андрія Кравчука, який чергував у ВІП-терміналі. У руках артиста був величезний букет білих троянд. Журнілісти прослідкували, на кого ж він чекає. І тут побачили Ірину Бережну, яка буквально випливла до Андрія.

Вони мило поцілувалися, про щось пошепотілися  і сіли в машину. Іра сіла за кермо чорного кабріолета.

Іра з Андрієм приїхали в ресторан "Феліні", що неподалік від Хрещатика. Вони сіли на літньому майданчику і замовили лише зелений чай!

Бережна сиділа скромно. А ось Кравчук постійно щось щебетав їй на вухо. При цьому він старався, якомога ближче дотягнутися до неї через стіл. У ресторані парочка сиділа мало не до самого ранку.

Нагадаємо, що раніше пара вже світилася разом на відкритті ресторану "Світової карти" - Будда барі. А ще раніше, вони разом мокнули під дощем на концерті Пола Маккартні на Майдані Незалежності.

За матеріалами: "Блік".

Зараз ви читаєте новину «У "регіоналки" Бережної роман з Кравчуком? (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі