понеділок, 24 березня 2008 15:21

У "Регіонах" викрили план БЮТ

У Партії регіонів допускають, що після призначення перевиборів мера БЮТ домагатиметься того, щоб ще в низці обласних міст змінити їх керівництво.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко.

"Ми знаємо, що в БЮТ виношують план, щоб призначити перевибори ще в деяких обласних центрах. І знову-таки, також як і в Києві, це буде в рамках діючого закону. Вони (БЮТ) готують стартові майданчики для президентських виборів Тимошенко".

На його думку, БЮТ цікавитимуть "ключові міста, де можна спровокувати і дестабілізувати ситуацію".

"Це можуть бути, зокрема, східні регіони, там, де БЮТ на парламентських виборах заручився найменшою підтримкою", - вважає політик.

На думку Вадима Колесніченкв, БЮТ домагатиметься дестабілізації ситуації в тих областях, де не має підтримки. "Вони хочуть боротися з представниками опозиції, і для цього їм потрібно зібрати капітал, потенціал і використовувати адміністративний ресурс", - відзначив парламентарій.

На питання, чи буде Партія регіонів намагатися перешкоджати цьому процесу, Вадим Колесніченко відповів: "Ми боротимемося в рамках Конституції і в рамках діючого закону про місцеве самоврядування".

Нагадаємо, 18 березня Верховна Рада призначила позачергові вибори Київського міського голови і Київської міської ради. Даною ухвалою передбачено призначення позачергових виборів на останню неділю 70-денного терміну з дня набуття чинності документа.

За матеріалами: ІМК.

Зараз ви читаєте новину «У "Регіонах" викрили план БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі