пʼятниця, 14 березня 2008 08:51

У "Регіонах" прогнозують позачергові вибори Ради восени

Депутат Верховної Ради, заступник голови фракції Партії регіонів Ганна Герман прогнозує проведення позачергових парламентських виборів восени.

Про це вона сказала під час інтернет-конференції на сайті газети "Хрещатик".

"Сьогодні це міф (проведення позачергових виборів Ради), але вже наступної осені це може бути реальністю", - сказала Герман.

Також вона сказала, що коаліції на сьогодні у парламенті не існує, і, на її думку, підтвердженням цьому стали результати голосування про внесення змін до Конституції в частині обмеження депутатської недоторканності.

Також вона сказала про невідворотність позачергових парламентських виборів.

"На жаль, це значить, що, очевидно, не вдасться уникнути нових парламентських виборів. Є два шляхи: перший - менш витратний - це переформатування коаліції, другий - дорогий і складний - це вибори. Один із цих шляхів доведеться вибирати", - сказала Герман.

6 березня Рада відмовилася внести до порядку денного пленарного засідання законопроекти із внесення змін до Конституції в частині обмеження депутатської недоторканності - не вистачило 7 голосів.

4 березня Партія регіонів виступила проти проведення позачергових виборів Ради.

26 лютого Голова Ради Арсеній Яценюк висловив думку про непотрібність для країни позачергових парламентських виборів.

20 лютого фракція Блоку Юлії Тимошенко в Раді заявила, що вважає невигідним для себе проведення позачергових парламентських виборів, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «У "Регіонах" прогнозують позачергові вибори Ради восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі