понеділок, 14 квітня 2008 11:30

У "Регіонах" натякнули, що Богатирьова бреше

У "Регіонах" натякнули, що Богатирьова бреше
"Діяльність Партії регіонів в деяких речах принципово відрізняється від того, що робить Рада національної безпеки", - заявила нардеп від ПР Ганна Герман "Газеті по-українськи", коментуючи суботню заяву глави РНБО Раїси Богатирьова про те, що вона проводить політику Партії регіонів.

Герман також зазначила, що заява Богатирьової та її слова будут оцінені на засіданні політради ПР о 15.00.

"Ми також обов"язково поговоримо про те, що Богатирьова сказала, що захищає інтереси Партії регіонів. Оскільки програма нашої партії в деяких речах принципово відрізняється від того, що робить Радбез. Ми цьому всьому дамо відповідну оцінку і приймемо відповідне рішення", - сказала герман.

Нагадаємо, що у суботу, 12 квітня, Богатирьова завірила, що проводитиме на своєму посту політику Партії регіонів. Про це вона заявила на 17 конференції Донецького обласного відділення ПР.

Богатирьова відзначила, що Партія регіонів дає "можливість проводити політику нашої партії на тому місці, де я знаходжуся".

"Тому що, - продовжила Богатирьова, - РНБО це у певній мірі орган опозиційний будь-якому уряду. Саме з цього майданчика можна знайти можливість переконати владу прислухатися до опозиції і знайти вірний шлях руху. Всі важелі і можливості, які є у мене на посту секретаря РНБО, дозволять мені зробити нашу політику збалансованою і прагматичною".

У своєму виступі на конференції секретар РНБО завірила всіх присутніх, що розколу в Партії регіонів немає.

"Ніхто, ніколи, у тому числі і я, не йшов з політичних барикад партії", - сказала Богатирьова.

За матеріалами: "Газета по-українськи", "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «У "Регіонах" натякнули, що Богатирьова бреше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі