понеділок, 20 жовтня 2008 09:21

У "Нашій Україні" не зрозуміли, кого Тимошенко пропонує прем"єром у новий мега уряд

Пропозиція прем"єр-міністра Юлії Тимошенко створити коаліцію захисту від світової фінансової кризи не викликала особливого ентузіазму в депутатів з інших парламентських фракцій.

Представники "Нашої України" прокоментували відповідну пропозицію прем"єр-міністра, повідомляє Радіо Свобода.

Зокрема Ксенія Ляпіна заявила: "Це обставини, про які всім нам відомою. Нове лише те, що Юлія Володимирівна пропонує створити мега, суперкоаліцію, таку якусь величезну.

Тільки я не зрозуміла, кого вона пропонує прем"єр-міністром такого мега, суперантикризового уряду. Є логіка в тих висловлюваннях, які вона говорить, що під час кризи уряд, як ніколи, повинен бути тверезомислячий.

В такому випадку просто треба його абсолютно змінити, і мусить бути якийсь прем"єр, який не буде учасником наступних виборів".

Як повідомляв , прем"єр-міністр Юлія Тимошенко пропонує всім парламентським фракціям створити коаліцію захисту від світової фінансової кризи. Вона також запропонувала на базі нової коаліції переформатувати Кабінет міністрів.

Зараз ви читаєте новину «У "Нашій Україні" не зрозуміли, кого Тимошенко пропонує прем"єром у новий мега уряд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі