вівторок, 02 листопада 2010 16:21

У "Батьківщини" є відео того, як Кернес крав голоси у Авакова

У "Батьківщини" є відео того, як Кернес крав голоси у Авакова

По більш ніж 50 виборчих дільниць штаби кандидата на пост мера Харкова Арсена Авакова та "Батьківщини" констатують серйозні розбіжності між результатами, отриманими після розтину урн і даними підсумкових протоколів ДВК.

Про це повідомили в прес-службі "Батьківщини".

Як заявили в штабі Авакова, це - "технологія дрібних крадіжок голосів", яка почала реалізовуватися на користь Кернеса відразу після того, як екзит-поли показали його програш.

По великій кількості дільниць бюлетені надходили до тервиборчкому у пошкоджених, розірваних упаковках, а протоколи неодноразово переписувалися вже на території ТВК.

Як заявила заступник голови облштабу "Батьківщини" Світлана Семко, ці дії грубо порушують закон і безсумнівно впливають на хід підрахунку голосів.

"Факти порушень підтверджені численними актами, фото і відеозйомкою. По всіх дільницях, де зафіксовані ці порушення - ми відповідно до Закону будемо вимагати перерахунку голосів", - повідомила Семко.

За останніми данними Харківський міський тервиборчком опрацював 46,23% протоколів ДВК.

Згідно з цими даними, кандидат від Партії регіонів Генадій Кернес отримує 30,77%, його головний опонент Арсен Аваков - 28,51%, Алла Александровська - 18,51%.

Раніше народний депутат Олександр Фельдман достроково привітав Кернеса з перемогою на виборах, зазначивши, що "перемога Кернеса на виборах харківського міського голови є справедливою перемогою".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщини" є відео того, як Кернес крав голоси у Авакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі