понеділок, 04 лютого 2008 11:01

У ПР вважають, що Тимошенко шантажує Ющенка

 Народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Олександр Стоян у інтерв"ю ForUm заявив, що заяву Тимошенко про те, що вона готова підтримати Ющенка на наступних президентських виборах за певних умов, слід розцінювати як шантаж і повідомила "Главреду" прес-служба ПР.

За словами народного депутата, зараз відносини між Президентом і прем"єр-міністром "схожі на сніжний ком, який наростає і ось-ось розвалиться". "Регіонал" вважає, що "все, що робиться Юлією Володимирівною, не сприймається Ющенком, починаючи з повернень заощаджень і закінчуючи відставкою глави Ощадбанку".

Стоян вважає, що "вже сьогодні вона (Тимошенко) хоче диктувати Президентові свої умови, своє бачення приватизації, економічних, соціальних питань". "На її думку, Ющенко повинен їй все прощати і "піддакувати". Всі дії Тимошенко спрямовані на популізм і збільшення дутого авторитету. До того ж вона ніколи не змириться з тим, щоб нею хтось командував", - заявив народний депутат.

На його думку, Президент опинився у  складній ситуації: якщо він погоджуватиметься з усіма ініціативами Тимошенко, то "це означатиме провал в економіці і соціальній сфері". Якщо ж Президент спробує "вести свою гру" і не погоджуватися з популістськими ініціативами Тимошенко, то неодмінно опиниться під загрозою оголошення йому імпічменту, відзначає Стоян. За його словами, коли взаємини Ющенка і Тимошенко досягнуть критичної межі "Тимошенко шукатиме шляхи взаємодії з Партією регіонів".

Депутат-регіонал переконаний, що коаліція сама спровокує дострокові президентські вибори, сподіваючись на те, що вони зможуть щось ще виграти. І це, на його думку, буде закономірним підсумком політичної діяльності Віктора Ющенка, при якому чотири рази мінявся уряд України. "Чехарда з виконавчою владою свідчить про те, що нинішній Президент не є гарантом стабільності в нашій державі", - сказав Стоян, пише "Главред".

Зараз ви читаєте новину «У ПР вважають, що Тимошенко шантажує Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі