вівторок, 18 грудня 2012 13:28

У ПР не виключають, що візит Януковича міг бути скасований через хворобу Путіна

У ПР не виключають, що візит Януковича міг бути скасований через хворобу Путіна
Фото: ukranews.com

Однією із причин скасування візиту президента Віктора Януковича до Москви може бути людський фактор.

Про це в коментарі Gazeta.ua "регіонал" Володимир Олійник.

"Напевне, для цього є причини. Вони можуть бути різного характеру, але треба орієнтуватись на офіційну версію прес-служби. І стан здоров'я російської сторони, ми знаємо, що і там не проста ситуація, маю на увазі лідера РФ. Все може бути", - пояснив Олійник скасування візиту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо Янукович хоче в Митний союз, то ми організуємо йому прописку, але Україні вона не потрібна - Яценюк

"Ми всі живі люди, я не виключаю людський фактор. Я не думаю, що це фактор міждержавних стосунків, тобто щось там не готово. Підготовча робота проводилась. Особливо не пов'язую із заявами опозиції, яка зранку погрожувала, бо якщо слухати нашу опозицію, то з хати можна не виходити", - додав політик.

Окрім того, за його словами, "версій може бути десяток, але найгірший варіант гадати на кавовій гущі, а потім все виявиться простіше".

Також політик вважає, що візит Януковича до Москви відбудеться, але коли саме, стане відомо "коли буде усунена причина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції дізнались, що Янукович підпише угоду про зменшення ціни на газ у Москві

Нагадаємо, сьогоднішній робочий візит президента України Віктора Януковича до Російської Федерації перенесений.

Вчора президент України Віктор Янукович і президент Європейської комісії Жозе Мануель Баррозу погодили дату проведення саміту Україна — ЄС. Захід відбудеться 25 лютого 2013 року в Брюсселі.

Зараз ви читаєте новину «У ПР не виключають, що візит Януковича міг бути скасований через хворобу Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі