вівторок, 26 лютого 2008 11:34

У ПР не переживають, що від них йдуть люди

У Партії регіонів не вбачають загрози у падінні рейтингу своєї політичної сили.

Янукович досі не знає, чи приймуть його в НАТО

Про це сказав "регіонал" Юрій Бойко, коментуючи дані останніх соціологічних досліджень, згідно з якими рейтинг Партії регіонів знижується.

"На сьогодні ми не втрачаємо рейтинг. У будь-якому суспільстві, якщо партія переходить в опозицію, то частина людей від неї відходить. Це нормально. І ми дуже спокійно до цього ставимося", - сказав Бойко в інтерв"ю "Радіо "Свобода".

Коментуючи інформацію про те, що новий політичний проект голови секретаріату президента Віктора Балоги розраховує на прихильність поміркованої частини Партії регіонів з метою підтримки Віктора Ющенка на президентських виборах, Бойко сказав:

"Ви знаєте, офіційно про це ще ніхто не казав. У нашій бурхливій політичній ситуації дуже багато чуток. Я вважаю, що переважна більшість з них немає під собою ніякого підґрунтя.

Ну, можливо, частина наших партнерів, наших колег планує здійснити новий політичний проект. Це право будь-якої людини — робити новий політичний проект".

На питання, чи справді Балога розпочав зближення з Рінатом Ахметовим, Бойко зазначив:

"Ви знаєте, великий бізнес повинен співпрацювати з владою. І в тому, що він буде співпрацювати, якщо це буде на користь країні, на стабільність, то це нормально. Якщо це буде на стабільність, то це нормально. І будь-які там політичні рішення, які приймаються сьогодні паном Балогою, я вважаю, що він якраз і усвідомлює те, що правляча коаліція в тому форматі, в якому вона є, вона не працює".

На уточнююче питання, чи Ахметов співпрацює з Балогою, Бойко зазначив, що вони "спілкуються в людському плані".

"Це нормально? Нормально, тому що вони живуть в одній країні, вони всі є патріотами, тому що ж не від"їжджають з країни, працюють і живуть тут", - сказав він.

Крім того, Бойко спростував інформацію про те, що він нібито лобіював фінансування Партії регіонів з боку Дмитра Фірташа, щоб замінити Ахметова.

"Я вважаю, що не може людина прийти до лідера партії і пропонувати таке взагалі, тому це такі чутки… Я вже сьогодні відповідав на це запитання одному з журналістів. Відповідь коротка: це чутки і плітки. Такого не було", - сказав він, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «У ПР не переживають, що від них йдуть люди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі