пʼятниця, 27 червня 2008 11:12

У ПР кажуть, що повзання Тимошенко у шахті голосів на Сході їй не додасть

Ті, хто щодня спускається в шахту, дуже хворобливо реагують на одкровення людей, які один раз у шахту спустилися і починають розповідати, що вони там зрозуміли і побачили.

Таку думку ІнтерМедіа консалтинг висловив народний депутат України від Партії регіонів Тарас Чорновіл, коментуючи спуск прем"єр-міністра Юлії Тимошенко в шахту.

За словами народного депутата, на сході України люди на цей піар-хід Тимошенко не відреагують і її рейтинг від цього не підніметься.

"Це було зроблено, щоб десь засунути шпильки на адресу опонентів з табору Януковича", - вважає Чорновіл.

Він також відзначив, що легко критикувати когось, посилаючись на фразу: "Я там була, я все бачила своїми очима, і я це пережила".

"На людей, які самі з шахтарського краю, цей спуск справив повністю протилежне враження. Ті, хто щодня спускається в шахту, дуже хворобливо реагують на одкровення людей, які один раз у шахті побували і починають розповідати, що вони там зрозуміли і побачили", - зазначив Чорновіл.

В той же час "регіонал" сказав, що на всеукраїнському рівні своїм спуском у шахту Тимошенко зуміла дати черговий інформаційний привід.

"Я не думаю, що це зможе їй додати електорату, оскільки електоральне поле, на яке такі вчинки спрямовані, цього не сприймає", - резюмував політик.

Зараз ви читаєте новину «У ПР кажуть, що повзання Тимошенко у шахті голосів на Сході їй не додасть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі