пʼятниця, 16 квітня 2021 18:09

У Порошенка вирішили попіаритись на "Великому будівництві" Зеленського

"Європейську Солідарність" Петра Порошенка упіймали на піарі за рахунок президентської програми "Велике будівництво".

Про це на своїй сторінці у Facebook розповів директор аналітичного центру "Діалог" Андрій Миселюк.

 

"У той самий час, коли всі топ-спікери "Європейської Солідарності" на чолі із Петром Порошенко та всі боти ЄС нещадно і щодня критикують проєкт "Велике будівництво" Зеленського, "Європейська Солідарність" у Львівській області… вирішила попіаритися на будівництві одного з об'єктів президентського проєкту. Намагаючись заробити собі трошки політичних балів", - написав він.

Як написав Миселюк, у своєму дописі на офіційній сторінці у Facebook представники "Європейської Солідарності" у базовому для себе регіоні поздоровляють усіх львів'ян із відкритими торгами на одну з ділянок проєкту "Мале Карпатське коло" та ще й проголошують це "приємними новинами "Малого Карпатського кола". Цей проєкт реалізується у рамках "Великого Будівництва" на Львівщині, а саме – як капремонт частини дороги Сколе - Славсько.

"Петро Олексійович, треба віддати йому належне, дуже оперативно відреагував на піар-потуги ЄС на Львівщині. Він нагримав на своїх львівських партійців, і ті публікацію зняли", - написав політолог.

На думку Миселюка, такий допис свідчить про декілька важливих речей.

"По-перше, намагаючись попіаритися на дорозі Великого будівництва, "Європейська Солідарність" у Львівській області фактично визнає важливість цього інфраструктурного проєкту Зеленського для Львівщини зокрема, а значить і для країни в цілому. По-друге, стає зрозумілим, що та сама нещадна критика ініціативи Зеленського з боку опозиційних сил на кшталт ЄС та ОПЗЖ - це тільки спектакль для ЗМІ. А насправді вони розуміють, що ця ініціатива президента для країни корисна і навіть намагаються до цього примазатися", - підкреслив він.

Миселюк нагадав, що "Європейська Солідарність" Порошенка - не єдині, хто намагається політично паразитувати на ініціативах Зеленського.

"Власник "Буковелю" та екс-кандидат на 87 окрузі від "За майбутнє" Олександр Шевченко також постійно приписував собі заслуги владної команди у будівництві інфраструктури, аби підняти власний рейтинг. Причому, піар на проєктах президента йому допоміг, і він майже виграв у кандидата від "Слуги" Вірастюка", - написав політолог.

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка вирішили попіаритись на "Великому будівництві" Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі