вівторок, 14 листопада 2017 17:13

У Порошенка прокоментували корупційний скандал

У Порошенка прокоментували корупційний скандал
В Адміністрації президента заявляють, що там немає осіб, причетних до фальсифікації перевірки електронних декларацій. Фото: УНІАН

В Адміністрації президента заявляють, що там немає осіб, причетних до фальсифікації перевірки електронних декларацій.

Про це заявили в АП, пише "Українська правда".

"В президентській адміністрації відсутні будь-які інструменти впливу на Національне агентство із запобігання корупції", – стверджують там.

У прес-службі зазначають, що відповідні заяви Ганни Соломатіної, очевидно, слід розглядати в площині її робочих та особистих стосунків з керівництвом НАЗК.

"Прес-служба АП уповноважена заявити, що глава держави розраховує на ефективну роботу новостворених правоохоронних органів і вважає категорично неприйнятною інформаційну війну між цими відомствами, яка посилилася останніми днями і завдає шкоди суспільним інтересам", – наголосили на Банковій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко стає на стежку Януковича

14 листопада на брифінгу голова департаменту фінансового контролю Національного агентства із запобігання корупції Ганна Соломатіна заявила про корупцію у відомстві та фігурування у цьому Адміністрації президента.

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка прокоментували корупційний скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі