середа, 10 квітня 2019 15:04

У Порошенка назвали час дебатів із Зеленським

  Дебати кандидатів у президенти на стадіоні коштуватимуть 5,9 млн грн
Дебати кандидатів у президенти на стадіоні коштуватимуть 5,9 млн грн

Кандидат у президенти Петро Порошенко чекатиме свого опонента Володимира Зеленського для дебатів 14 квітня о 14:14 на НСК "Олімпійський" і 19 квітня о 20:00 на Суспільному телебаченні.

Про це на брифінгу сказав речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв.

"Закон України передбачає обов'язковість дебатів на Суспільному телебаченні в останню п'ятницю [перед виборами]. Тому ми точно знаємо, що буде у графіка кандидата Порошенка 19 квітня о 20:00 — він повинен у цей час прибути на Суспільне телебачення. І він там точно буде.

Петро Порошенко так само прибуде на дебати з Володимиром Зеленським 14 квітня о 14:14 на НСК "Олімпійський"... Порошенко готовий у будь-який інший день, можливо, і 19 числа, так само прибути на дебати на стадіоні", — сказав Медведєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дебати: Порошенко поставив умову Зеленському

НСК "Олімпійський" отримав запити на проведення дебатів від штабів кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Від нинішнього глави держави – на 14 і 19 квітня, від шоумена — на 19 квітня.

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка назвали час дебатів із Зеленським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі