четвер, 13 листопада 2014 11:42

У Поплавського заявили, що нардеп не голосував руками за "диктаторські закони" 16 січня
6

Прес-служба народного депутата України Михайла Поплавського офіційно заявляє, що голосування в Раді 16 січня за "диктаторські закони" було сфальсифіковане.

Інформація про те, що Михайло Поплавський голосував за зазначені закони – є неправдивою та недостовірною.

Народний депутат Михайло Поплавський не голосував 16 січня, чому є відео і фото докази, які прес-служба надає для ЗМІ.

Просимо вважати це звернення офіційною вимогою до ЗМІ, які розмістили викладену вище недостовірну інформацію, видалити її та опублікувати це спростування.

Голосування в Раді 16 січня 2013

Відео, де частково видно Михайла Поплавського, де він перебуває у залі Верховної Ради, та як не звертає уваги на необхідність в голосуванні.

Фото залу Верховної Ради з балкону для преси

 
Джерело: www.radiosvoboda.org
 

Збільшене зображення:
Впізнаєте?

 


Посилання на відео www.youtube.com

Відео, де чітко видно, що Михайло Поплавський НЕ ГОЛОСУВАВ за закони 16 січня 2014

1. Репортаж "Громадського ТВ" про процес голосування та підрахунок голосів за декілька секундФормула 235 - за. Беспредельное голосование в Раде 16 января


2. На відео зображено процес голосування та підрахунок голосів за формулою "235 - за...", або методом "папуги". Також у моменти, коли камера знімає загальний план залу Верховної Ради у тайм-коді [1:57] - в лівому нижньому куті над датою чітко видно Михайла Поплавського, який НЕ піднімає руки під час голосування, також його голосування "ЗА" не можна підтвердити у тайм-коді [3:50].

3. Майже ті ж самі кадри, але з іншого відео про те, як проходило голосування

4. А ось ще один незаперечний відео-доказ того, що Михайло Поплавський не голосував за закони 16 січня 2014 року

5. Коментар — Hromadske.TV 16.01.14. — На підрахунок голосів Володимиру Олійнику вистачало 3-5 секунд. Відео голосування у Верховній раді надане Дмитром Чигрином.

Дописувачі в Інтернеті, також не вірять в причетність Поплавського до голосування 16 січня, та апелюють до того, що він був присутній на доленосному для українського народу засіданні - 20 лютого.

 
 
 

 

Зараз ви читаєте новину «У Поплавського заявили, що нардеп не голосував руками за "диктаторські закони" 16 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі