четвер, 05 червня 2008 13:03

У Піскуна найгарніша краватка серед нардепів (ФОТО)

Екс-генпрокурор Святослав Піскун ретельно стежить за собою. Судячи по довжині його волосся, перукаря він відвідує приблизно раз в два тижні. Особливих варіацій в зачісці цього політика в принципі бути не може.

Не менш ретельно політик відноситься і до своїх вусів. За останніх 5 років їх довжина кардинально не змінювалася, хіба що ледь помітно були підрізані кінчики. Варто відмітити, що з підрізаними кінчиками вусів Святослав Михайлович виглядає молодшим.

Якщо в питаннях зачіски пан Піскун дотримується раз і назавжди обраного шаблону, то до одягу він відноситься абсолютно по-іншому. Його гардероб досить різноманітний і, часом, не завжди стилістично вивірений.

Так, скажімо, Святослав Михайлович є одним з найвірніших адептів смугастих костюмів. При цьому, широка смужка йому не личить.

У виборі краваток Святослав Піскун проявляє небачений плюралізм - особливо в тому, що стосується різноманітності в колірній гаммі: тут у нього представлені всі кольори - від чорного до фіолетового, - а часто все це ще і приправлено улюбленим перламутровим блиском.

За оцінкою VIP, Святослав Піскун є щасливим володарем найгарнішої краватки серед всіх українських політиків. Це дивовижно красива чорна краватка з витонченим синьо-золотим східним орнаментом.

З прикрас Святослав Піскун віддає перевагу дорогим годинникам.

За матеріалом: Vip.

Зараз ви читаєте новину «У Піскуна найгарніша краватка серед нардепів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі