середа, 16 лютого 2011 11:32

У Партію регіонів вступили кримські клоуни і циркачі

У Партію регіонів вступили кримські клоуни і циркачі

Майже всі члени колективу Сімферопольського державного цирку ім. Б.М. Тезікова вступили в Партію регіонів.

Співробітники цирку вступили в Залізничну районну парторганізацію ПР. Як зазначають на сайті кримської організації ПР, цей осередок особливий тим, що об'єднує в собі творчі колективи.

Практично всі члени колективу Сімферопольського державного цирку ім. Б.М. Тезікова на чолі з директором Борисом Тезіковим отримали партквитки.

Артистам вручили партквитки в урочистій атмосфері 15 лютого на головній арені цирку депутати Верховної Ради Криму Петро Запорожець та голова партійної організації № 10 Ганна Кафтанова.

"Ми завжди були за регіоналів. Окремі люди вже давно були членами Партії регіонів, а зараз одностайно вирішили вступити і всі інші. Не хочемо залишатися осторонь від політичного життя. Тим більше бачимо, що регіонали за творення. Будемо і ми включатися в партійну роботу", - зазначив обраний головою партійної групи цирку головний диригент цирку Олександр Татішвілі.

Як зазначає сайт КРО ПР, привітати регіоналів-артистів прийшли й інші члени цієї парторганізації - народний ансамбль Росіяночка.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «У Партію регіонів вступили кримські клоуни і циркачі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі