неділя, 02 червня 2019 17:36

У партії Зеленського розповіли, як будуть відбирати депутатів

У партії Зеленського розповіли, як будуть відбирати депутатів
Розповіли, як будуть приймати депутатів до "Слуги народу". Фото: "Інтерфакс"

Координатор передвиборчого штабу "Слуги народу" Олександр Корнієнко розповів, як будуть відбирати депутатів.

"У нас є організаційна частина цих співбесід і ми запитуємо у людей два великих блоки. Перший – чого ти, особисто, туди йдеш. І, яка тема тобі, як професіоналу, цікава. Наприклад, підприємець, йому болить єдиний податок або медик, який розуміє, як треба довести до розуму медреформу", - повідомив він "24 каналу".

"Другий – як ти це будеш працювати у Верховній Раді, як ти себе бачиш. Ти себе бачиш, як управлінець чи як публічна особа. Хтось каже: ні, я закрита людина, не готовий управляти, але я юрист або маю команду юристів за собою і ми писатимемо закони. Інший варіант участі – треба ходити на ефіри та пояснювати позицію. Ми зараз на етапі підбору комунікацій з кандидатами в кандидати, поки що, бо їх має затвердити з'їзд", - розповів Корнієнко.

Мажоритарників будуть підбирати в три етапи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США розкритикували кадрове рішення Зеленського

"Є перевірка безпекова, вона вже триває, ще іміджова та професійна. Це або співбесіда з нами, або ще з частиною людей будуть розмовляти HR. Це з тими, яких ми мало знаємо і нам треба, окрім скілового моменту, ще оцінка психологів щодо людських якостей. Це вони дуже гарно роблять, краще нас точно", - каже Корнієнко.

Президент Володимир Зеленський звільнив Валерія Гелетея з посади начальника Управління державної охорони. Замість нього призначив Олексія Оцерклевича, повідомляє офіційний сайт президента.

Зараз ви читаєте новину «У партії Зеленського розповіли, як будуть відбирати депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі