четвер, 17 лютого 2011 12:43

У Партії регіонів запевнили, що Україна - "сумлінний позичальник"

У Партії регіонів запевнили, що Україна - "сумлінний позичальник"

Домовленості з МВФ про надання Україні чергового траншу кредиту свідчать про оздоровлення української економіки та повернення довіри до нашої держави з боку міжнародних інституцій.

Про це заявив член парламентської фракції Партії регіонів Василь Горбаль, повідомляє партійна прес-служба.

За його словами, оздоровлення економіки є фактом, який відмітили спеціалісти Міжнародного валютного фонду.

"Рівень депозитів в українських банках практично повернувся чи вже повернувся на докризовий рівень. Це є суттєвим позитивним показником, який говорить про відновлення довіри населення до української банківської системи. Думаю, що цьому сприяла, в першу чергу, політична стабільність", - вважає Горбаль.

"Регіонал" відзначив, що голова представництва МВФ в Україні Макс Альєр анонсував досягнення домовленості з українським урядом.

"Досягнуті компроміси по графіку співпраці. Графік не буде таким жорстким стосовно тих же тарифів, тієї ж пенсійної реформи. Це говорить про те, що Україна є послідовною з точки зору виконання зобов'язань, які взяла на себе і перед МВФ. Тобто Україна - сумлінний позичальник", - резюмував депутат.

Як повідомлялось, раніше прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що Україні вдалося дійти компромісу стосовно більшості пунктів Меморандуму з МВФ.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів запевнили, що Україна - "сумлінний позичальник"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі