понеділок, 28 березня 2011 14:21

У Партії регіонів закликали підприємців не гратися з корупціонерами

У Партії регіонів закликали підприємців не гратися з корупціонерами

Бізнесмени та підприємці мають об'єднатися проти чиновників-корупціонерів.

З такою ідеєю виступила народний депутат від Партії регіонів, член Комітету Верховної Ради з питань економічної політики Ірина Горіна, повідомила партійна прес-служба.

Коментуючи податкову реформу і, зокрема, Податковий кодекс, Горіна зазначила: "Цей процес нескінченної корупції не можна зупинити за один день... Бізнес повинен перестати грати з ними, брати участь у цьому процесі. Дуже часто чиновники під тим чи іншим "соусом" вимагають хабар. І вони цей хабар отримують. Тобто бізнес реально повинен об'єднуватися проти таких чиновників".

Політик також переконана в тому, що підприємці повинні створювати серйозні асоціації, щоб відстоювати економічні права.

"Вони повинні об'єднуватися за власні інтереси і намагатися знаходити людей на місцях у владі, які справді борються з корупцією, які дійсно хочуть навести лад, і виокремлювати тих, навіть найвищих чиновників, які продовжують це робити", - пояснила парламентарій.

Вона також нагадала про те, що ведеться активна боротьба проти корупції в органах влади. За її словами, на багатьох чиновників, які були замішані в корупційних діяннях, відкриті кримінальні справи.

"Люди повинні повірити, що ті, хто вимагає хабарі, будуть покарані", - підкреслила Горіна.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів закликали підприємців не гратися з корупціонерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі