понеділок, 21 березня 2011 16:40

У Партії регіонів назвали умову відставки Азарова

У Партії регіонів назвали умову відставки Азарова

Депутат Верховної ради, заступник голови фракції Партії регіонів Анатолій Кінах не виключає, що прем'єра Миколу Азарова можуть відправити у відставку.

За його словами, таке рішення ухвалять, якщо уряд не буде займатися модернізацією економіки.

"Якщо уряд впорається... і буде, не порушуючи закони управління і ринкової економіки... досягати позитиву, то в нього є майбутнє, якщо ні - то безумовно треба буде шукати варіанти якісного посилення уряду і виходу його на відповідні напрямки діяльності", - підкреслив він, коментуючи можливу відставку Азарова.

При цьому Кінах зазначив, що модернізація економіки є головним і безальтернативним процесом для країни.

Заступник голови фракції ПР висловив надію, що Кабмін буде переходити від ручних антикризових заходів до системної програмної роботи для підвищення ефективності й конкурентоспроможності економіки.

Він вважає, що майбутнє нинішнього складу Кабміну також залежить від того, чи буде здійснено вдосконалення системи оподаткування, адміністративної і пенсійної реформ.

Нагадаємо, 11 березня прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що готовий піти у відставку у разі відсутності економічного розвитку.

Водночас, опозиція впевнена, що відставка чинного глави Кабміну - лише питання часу.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів назвали умову відставки Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі