понеділок, 25 січня 2010 11:43

У Одесі кандидатів у в президенти змінили на шахраїв

У Одесі кандидатів у в президенти змінили на шахраїв
У Одесі шахраї змінили Президентів: в суботу, відповідно до закону про вибори, в місті прибрали всю передвиборну агітацію, а вже на наступний ранок на порожніх білбордах замість кандидатів в Президенти з"явилися .... фотографії шахраїв.

Здивуванню одеситів не було меж, коли при ближчому розгляді соціальної реклами в рамках акції "ПриватБанк проти злочинності" виявилось, що банк платить по 5 тисяч гривень за кожне повідомлення про особу підозрюваних в шахрайстві, яке підтвердилося,. Причому для отримання грошей навіть дзвонити нікуди не треба достатньо відправити СМС на короткий номер служби банку. З урахуванням того, що білбори з антирекламою шахрайства були встановлені в людних місцях міста, ця акція викликала бурхливе обговорення городян, які втім, про всяк випадок вносили номер СМС служби банку до своїх телефонних книжок.

За повідомленням прес-служби ПриватБанку, банк щодня отримує СМС з пропозицією надати реквізити розшукуваних осіб. Тільки за останній місяць з отриманих 40 повідомлень 21 підтвердилося в ході подальшого розслідування, а по 14 фактам розслідуються кримінальні справи. Автори цих 14 повідомлень, які допомогли затримати шахраїв, отримають обіцяні 5 тисяч гривень. Найцікавіше, що при розслідуванні справ виявилось, що троє із затриманих знаходилися в розшуку за скоєння інших злочинів, а знайти їх вдалося саме завдяки проекту банку і уважності жителів.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Одесі кандидатів у в президенти змінили на шахраїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі