четвер, 08 листопада 2007 09:28

У НУ-НСі не знають, чи підпише Плющ договір про коаліцію з БЮТ

У НУ-НСі не знають, чи підпише Плющ договір про коаліцію з БЮТ
Кандидат у депутати Верховної Ради Микола Оніщук вважає, що усі нинішні розмови про коаліцію "швидше за все, знаходяться у площині політичних намірів". Про це йдеться в його коментарі, опублікованому у газеті "Дело".

"Лише тоді, коли народні депутати вступлять у повноваження, можна буде говорити про ті чи інші наслідки, залежно від політичної поведінки "непідписантів". До цього часу всі розмови є лише певною партитурою політичних намірів", - запевняє Оніщук.

За його словами, "у політиці необхідно прораховувати всі варіанти і бути готовим до будь-яких сценаріїв розвитку подій – але політична поведінка "Нашої України" і БЮТ не змінилася щодо створення коаліції".

"Я не можу говорити про людей, які не підписали документ. Ми з вами не гадалками працюємо. Тому прогнозувати – чи підпишуть вони його, чи ні – я не можу. От коли зберемося на засідання фракції, почуємо їхні аргументи, тоді й приймемо рішення", - зазначає Оніщук.

"Сьогодні ж це лише коментарі з приводу факту підписання документу, який не створює жодних юридичних наслідків. Особисто я підписав певний документ, який визначає політичні зобов"язання народних депутатів України діяти у той чи інший спосіб. Звичайно, я ознайомлений з його змістом", - додає він.

Зараз ви читаєте новину «У НУ-НСі не знають, чи підпише Плющ договір про коаліцію з БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі