пʼятниця, 04 квітня 2008 12:48

У НУ-НС вважають неадекватною реакцію Тимошенко на лист Ющенка

Представник фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Тарас Стецьків називає "неадекватною" відповідь прем"єр-міністра Юлії Тимошенко президентові Віктору Ющенку на його критичний лист на адресу глави уряду по питаннях кадрової політики.

"Мало не вперше президент поставив перед Тимошенко питання по суті. Замість цих дріб"язкових нападів... і замість того епістолярного жанру між президентом і прем"єром, який не прикрашає коаліцію, президент вперше задав прем"єру питання по суті. Але, на мою думку, відповідь прем"єр-міністра є неадекватною", - сказав на прес-конференції в Києві в п"ятницю заступник лідера фракції НУ-НС Стецькчв.

За його словами, приводом для написання такого листа президентом стали "чутки про те, що Віктор Медведчук (екс-глава адміністрації президента Леоніда Кучми) повертається в політику за допомогою деяких політичних сил в коаліції".

Коментуючи присутність в уряді Тимошенко замглави Державної митної служби Тараса Козака, радника прем"єра Олександра Задорожного і першого замміністра регіонального розвитку і будівництва України Олексія Іщенка, Стецьків відзначив, що "коли ідеологічно близькі до Медведчука люди приходять до Тимошенко - це дуже серйозно".

При цьому він виключив, що це питання буде розглянуто на раді коаліції.

Як повідомлялося, в четвер Ющенко в листі на ім"я Тимошенко виступив з критикою кадрових ініціатив прем"єра, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «У НУ-НС вважають неадекватною реакцію Тимошенко на лист Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі