пʼятниця, 10 жовтня 2008 15:39

У НУ-НС пропонують дати на вибори більше ніж просить ЦВК

У НУ-НС пропонують дати на вибори більше ніж просить ЦВК
На проведення дострокових парламентських виборів в Україні пропонується виділити 497 млн. грн.

Це передбачено у зареєстрованому у Верховній Раді законопроекті про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2008 рік", автором якого є депутат від "Нашої України – Народної самооборони" Ксенія Ляпіна.

Цей документ оприлюднено на сайті Верховної Ради.

"Вказані витрати пропонується здійснити за рахунок збільшення планового показника доходів державного бюджету за рахунок надходження ПДВ від ввезених на територію України товарів", - йдеться у пояснювальній записці до законопроекту.

На вказану суму пропонується збільшити, відповідно, план надходження податку на додану вартість від ввезених на територію України товарів, до 66 млрд. 698,271 млн. грн., а також збільшити витрати на фінансування Центральної виборчої комісії до 579,023 млн. грн.

9 жовтня на сайті Президента України був оприлюднений Указ "Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України VI скликання і призначення позачергових виборів". Позачергові вибори до Верховної Ради України призначені на 7 грудня 2008 року.

Сьогодні секретар Центральної виборчої комісії Тетяна Лукаш заявила, що 9 жовтня ЦВК подала до Верховної Ради бюджетну заявку на фінансування позачергових парламентських виборів у сумі 417,5 млн. грн., повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У НУ-НС пропонують дати на вибори більше ніж просить ЦВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі