середа, 20 лютого 2008 10:36

У НУ-НС не виключають, що до Балоги перейдуть ще декілька "нунсівців"

За Балогою потяглися люди, з якими насамперед він підтримував певні стосунки, або люди, які в чомусь розчаровані. Так народний депутат від блоку "Наша Україна - Народна самооборона" В"ячеслав Коваль прокоментував вихід шести політиків з "Народного союзу Наша Україна".

"Такі процеси час від часу відбуваються в політичному середовищі, але вони вийшли з блоку, але не вийшли з фракції. Фактично, з фракції вони не можуть вийти ніколи. Думаю, що хорошого в цьому мало", - повідомив він.

Коваль вважає, що процеси, які почалися, не дадуть того ефекту, на якій розраховують ті, хто йде: "З одного боку, є блок "Наша Україна Народна самооборона", з яким ми йшли на вибори, з яким перемагали. Ми не можемо порушити зобов"язання перед виборцями. Ми - це і ті шестеро, які вийшли. Навіть якщо раптом готуватиметься інший формат коаліції. Інший формат коаліції готувати не можна, тому що для того щоб коаліція зупинила своє існування, потрібно щоб більшість членів фракції проголосували за вихід фракції з коаліції".

Коментуючи питання, чи не вийдуть з "Нашої України" за цими депутатами і інші депутати, Коваль відповів: "Прецеденти ще можуть бути", повідомляє ІА "Інтермедіа консалтинг".

Зараз ви читаєте новину «У НУ-НС не виключають, що до Балоги перейдуть ще декілька "нунсівців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі