четвер, 02 жовтня 2008 12:08

У НУ-НС Литвина назвали "середнью ябедою"

Народний депутат з НУ-НС Павло Жебрівський вважає, що до 12:30 БЮТ, НУ-НС і Блок Литвина не зможуть сформувати порядок денний роботи ВРУ на сьогодні. Про це він заявив в інтерв"ю парламентським журналістам.

"Якщо в принципі десь є якісь домовленості між НУ-НС і БЮТ, ну навіщо це потрібно Литвину? Литвин хоче зіграти свою роль. Він розуміє, що сьогодні у нього знову з"явилася золота акція, і він на цій акції грає. Яким чином? Думаю ситуація доводиться до маразму", - сказав нардеп.

Жебрівський зазначив, що не розуміє, чому Тимошенко заявила, що все узгоджувала з Володимиром Литвином, але насправді це не так. "Або чутки про це були злегка перебільшені, або ніяких розмов не було. Тому на сьогоднішній день я розумію так: Литвин хоче стати спікером парламенту і при цьому не брати на себе ніяких зобов"язань. Це ще гірше болото, ніж було між НУ-НС і БЮТ. Тому що є велика ябеда, є маленька ябеда, а зараз з"являється середня ябеда. Але, що зробиш? Вся країна складається з ябед", – підкреслив він.

На думку нардепа, відповідальність за нестворення коаліції передусім повинні будуть розділити БЮТ і НУ-НС. "Передусім БЮТ, оскільки "примушування до миру" Ющенка, яке почалося 2 вересня, не могло залишитися без відповіді. А НУ-НС – тому що потрібно було вести переговори з Литвином і паралельно обговорювати ці питання, а не лише по емейлу присилати свої пропозиції. Потрібно було проводити переговорний процес. Оскільки з Литвином такого серйозного переговорного процесу не було, то, безперечно, частина провини лежить і на НУ-НС", – підсумував політик, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У НУ-НС Литвина назвали "середнью ябедою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі