четвер, 12 травня 2011 12:29

У НУ-НС кажуть, що влада будує варварську державу

У НУ-НС кажуть, що влада будує варварську державу

Відмова від звіту Уповноваженої з прав людини Ніни Карпачової щодо ситуації навколо екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка - це результат компромісу народних депутатів.

Про це в інтерв'ю журналістам у Раді сказав голова фракції НУ-НС Микола Мартиненко.

Він нагадав, що більшості та меншості вдалося домовитися про те, що у п'ятницю стосовно ситуації навколо екс-міністра прозвітує представник Генпрокуратури, хоча опозиція наполягала на інформації від Карпачової і особисто Віктора Пшонки.

"Задайте будь-ласка більшості питання, чому не буде Карпачової. Я теж цього не розумію",-зазначив депутат.

Мартиненко наголосив, що при цьому підготує свої запитання до представника Генпрокуратури.

Відповідаючи на питання як вдалося переконати більшість запросити до зали представників ГПУ "нунсівець" зазначив: "В іншій половині зали є люди з розумінням, що ми йдемо до варварської держави. Людину, яка не є небезпечною для суспільства тримають під вартою 5 місяців, а ми від Генпрокуратури кожного дня чуємо пояснення, що протирічать одне одному. Нам розповідають, що Луценко під ковдрою їсть ковбасу, а в той же час він втрачає 20 кілограмів", - резюмував депутат.

Зараз ви читаєте новину «У НУ-НС кажуть, що влада будує варварську державу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі