четвер, 19 серпня 2010 09:52

У Німеччині в очі не бачили розшукуваного міністра Тимошенко

У Німеччині в очі не бачили розшукуваного міністра Тимошенко

У Федеральній поліції Німеччини не мають інформації про те, що колишній міністр економіки України Богдан Данилишин нібито перебуває у ФРН.

Про це повідомляє Deutsche Welle із посиланням на речника у штаб-квартирі Федеральної поліції в Потсдамі.

"У нас немає жодної інформації про ці обставини, не було і жодних запитів від української сторони", - сказав він.

Нічого не відомо про українського чиновника і Федеральному кримінальному відомству у Вісбадені, яке б мало прийняти відповідний запит з Києва, якщо такий був би поданий.

"Я не можу дати підтвердження цій інформації (про нібито перебування Данилишина у Німеччині)", - наголосила речниця відомства.

У свою чергу посольство України в Німеччині заявило, що дізналося про історію з міністром Тимошенко з повідомлень ЗМІ.

Голова прес-служби Генпрокуратури України Юрій Бойченко відмовився коментувати цю інформацію.

"Усі слідчі дії, які проводить Генпрокуратура у цій справі, є таємницею досудового слідства. Жодних коментарів у нас з цього приводу немає", - наголосив Бойченко.

Раніше у ЗМІ з"явилася інформація про те, що міністр економіки Богдан Данилишин перебуває у Німеччині. Водночас у БЮТ жартома припустили, що він знаходиться на дачі.

Нагадаємо, що 12 серпня ГПУ порушила кримінальну справу проти екс-міністра економіки Богдана Данилишина. За версією відомства на Різницький, чиновник завдав державі шкоди в особливих великих розмірах.

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині в очі не бачили розшукуваного міністра Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі