середа, 08 грудня 2010 12:50

У НАТО похвалили Януковича і Ко

У НАТО похвалили Януковича і Ко

НАТО позитивно оцінило виконання Україною річної національної програми.

Про це в інтерв'ю журналістам за підсумками засідання комісії Україна-НАТО заявив заступник міністра закордонних справ України Олександр Горін.

"Критики, як такої, не було. Були побажання - подивитися уважно на рекомендації, які були висловлені країнами НАТО і внести їх в річну програму на наступний рік", - сказав він.

За словами заступника міністра, цей документ знаходиться в процесі узгодження і буде прийнятий вже в цьому році.

"Засідання пройшло в позитивному ключі. Висловилося, практично, більшість націй. Наприклад, американці згадали, що Україна звернулася до них за експертною допомогою при створенні Виборчого кодексу, інші піднімали питання енергетичної безпеки", - пояснив чиновник.

Заступник міністра також повідомив, що союзники "акцентували увагу на тому, що Україна успішно виконує програму, яка є важливим механізмом проведення реформ та розвитку співробітництва з альянсом".

Нагадаємо, що Верховна Рада ухвалила зміни до закону про основні засади внутрішньої та зовнішньої політики, у відповідності до якого Україна є позаблоковою державою.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «У НАТО похвалили Януковича і Ко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі