пʼятниця, 26 листопада 2010 14:18

У НАТО кажуть: нема Януковича - нема проблеми

У НАТО кажуть: нема Януковича - нема проблеми

У штаб-квартирі НАТО в Брюсселі не бачать проблеми в зв'язку з тим, що президент Віктор Янукович був відсутній на саміті альянсу в Лісабоні.

Про це сьогодні під час відеоконференції "Київ-Брюссель" заявив представник штаб-квартири НАТО Петер Лунак, пише Обком з посиланням на УНІАН.

"Україна представляв міністр закордонних справ - це рішення якої-небудь країни. Тому немає жодної проблеми ", - сказав він.

У той же час Лунак від імені НАТО в черговий раз підкреслив, що альянс сподівається, що демократична стабільність в Україні залишиться в якості важливого елемента європейської безпеки.

Представник блоку також запевнив, що співпраця України та НАТО буде продовжено.

"Співпраця, якого ми досягли, буде продовжено", - зазначив він, підкресливши, що на цей рахунок НАТО отримало з боку української сторони запевнення, що вона "не має намірів скорочувати співпрацю, і воно в практичному плані буде продовжено".

Нагадаємо, що на саміті НАТО в Лісабоні замість Віктора Януковича Україну представляв міністр закордонних справ Костянтин Грищенко

Зараз ви читаєте новину «У НАТО кажуть: нема Януковича - нема проблеми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі