четвер, 07 квітня 2011 08:57

У нардепів-"регіоналів" та Азарова виник пенсійний конфлікт

У нардепів-"регіоналів" та Азарова виник пенсійний конфлікт

У народних депутатів від Партії регіонів та Кабінету міністрів є серйозні розбіжності з приводу пенсійної реформи в Україні.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це в ході зустрічі з представниками Американської торгово-промислової палати в Києві заявив голова парламентської фракції "регіоналів" Олександр Єфремов.

"Ми дещо пригальмували в парламенті пенсійну реформу, розроблену віце-прем'єр-міністром - міністром соціальної політики Сергієм Тігіпком, і зробили це свідомо", - підкреслив Єфремов.

Політик пояснив, що Партія регіонів розглядає пенсійну реформу "як модернізацію української пенсійної системи, а не як оптимізацію бюджету Пенсійного фонду за рахунок автоматичного підняття пенсійного віку людей".

"У нас є принципові розбіжності з урядом, з приводу чого два дні тому з представниками Кабінету міністрів відбулася серйозна дискусія. Повинен сказати, що досягнуто домовленість ще раз проаналізувати законопроект, який внесено до парламенту. І я не виключаю варіант, що, якщо не вдасться його доопрацювати для того, щоб він ніс користь людям, то, цілком можливо, його доведеться повернути і розробляти новий законопроект", - підсумував парламентарій.

Нагадаємо, віце-прем'єр Сергій Тігіпко заявив, що якщо у червні-липні не буде прийнята пенсійна реформа, він піде у відставку.

Сама ж Партія регіонів дійшла висновку, що законопроект про пенсійну реформу потребує серйозного доопрацювання.

Зараз ви читаєте новину «У нардепів-"регіоналів" та Азарова виник пенсійний конфлікт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі