середа, 12 січня 2011 14:17

У націоналістів вилучають навіть корм для рибок

У націоналістів вилучають навіть корм для рибок

Націоналісти заявляють, що затриманих активістів ВО "Тризуб" імені Степана Бандери звинувачують у псевдопідпалі офісу Партії регіонів у Києві.

За інформацією прес-служби організації, колишнього керівника Центрального проводу "Тризубу" Дмитра Яроша звинувачують у "хуліганстві". "Вдома і в будинку матері Дмитра пройшли обшуки. Кретини, які його проводили, забрали мішечок з сіллю для прогрівання вуха, два мобільних телефона дочок Дмитра, портрет Василя Іванишина і... корм для рибок", - уточнила його дружина Ольга.

За її словами, правоохоронці хотіли також забрати портрет покійного Дмитрова батька, "але мати не дала того зробити". "Андрія Тарасенка, Романа Хмару, Ростислава Винара, Сергія Борисенка, Пилипа і Микиту Стемпіцьких звинувачують в псевдопідпалі офісу Партії Брехіонів в Києві", - йдеться у повідомленні.

За словами націоналістів, найтяжчі звинувачення висунуто голові центрального проводу Андрію Стемпіцькому і Степану Бичику. "Їм "шиють" ч.1 статті 263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами", - підкреслили тризубівці.

Слід відзначити, що Василь Іванишин є засновником ВО "Тризуб" ім. Степана Бандери.

10 січня всеукраїнська організація "Тризуб" заявила про масові арешти своїх членів за підозрою в руйнуванні 31 грудня 2010 року пам'ятника Сталіну в Запоріжжі.

Зараз ви читаєте новину «У націоналістів вилучають навіть корм для рибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі