середа, 25 травня 2016 11:05

У НАБУ йдуть внутрішні розбірки через відсутність доказів проти Мартиненка - адвокат

У НАБУ йдуть внутрішні розбірки через відсутність доказів проти Мартиненка - адвокат

Керівники НАБУ стали заручниками власних анонсів гучних справ, а бюро продовжує розвиватися за законами шоу-бізнесу. Так прокоментував у Facebook інформацію про внутрішні розбірки керівництва НАБУ з детективами, які шукають докази провини Миколи Мартиненка, адвокат Ігор Черезов, що представляє інтереси екс-депутата.

"Глава НАБУ Артем Ситник вже кілька разів переносив терміни завершення розслідування справ проти Миколи Мартиненка, про які він повідомив в грудні 2015 року. Востаннє пообіцяв передати матеріали в суд наприкінці травня-початку червня поточного року, нагадав захисник. Проте виявилося, що передавати немає чого, у НАБУ, як і раніше, немає доказів причетності екс-депутата Миколи Мартиненка до будь-яких протизаконних дій", - зазначив Черезов.

"У керівництва НАБУ виникли два вічні запитання - "Хто винен?" і "Що робити?". Не пзізнаватися ж у тому, що витратили стільки часу на порожній піар - виникнуть питання, навіщо тоді цьому відомству величезний штат і багатомільйонний бюджет? Ось і стала верхівка НАБУ заручниками власних анонсів гучних справ", - вважає адвокат.

Посилаючись на інформацію журналістів, він повідомив, що керівництво НАБУ після внутрішніх розбірок прийняло рішення "зліпити з того що є (роздруківок старих інтернет-публікацій, обривків і уривків)" хоч щось - і передати в суд цей набір фейків і інсинуацій.

Потім у всьому виявиться винна невістка-суддя, яка не зможе довести провину за цими "мега-доказами". Ну, а далі стогони депутатів, а ще краще депутатів-журналістів: "ой ... продажний у нас суд ... ой продажний ...", - прогнозує захисник.

Адвокат нагадав, що Микола Мартиненко добровільно склав депутатські повноваження ще в грудні і постійно живе в Україні, ні від кого не ховаючись, бо впевнений у своїй невинуватості. Весь цей час він виступає в якості свідка.

Зараз ви читаєте новину «У НАБУ йдуть внутрішні розбірки через відсутність доказів проти Мартиненка - адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі