субота, 11 липня 2020 01:06

У МЗС відповіли Грузії на рахунок висловлювань Саакашвілі

У МЗС відповіли Грузії на рахунок висловлювань Саакашвілі
Публічні висловлювання неуповноважених осіб не можна вважати позицією держави. Фото: Reuters

У Міністерстві закордонних справ України дали відповідь Грузії на рахунок висловлювань Міхеїла Саакашвілі.

Так, у міністерстві повідомили, що публічні висловлювання неуповноважених законом України осіб не можуть вважатися позицією держави. Про це повідомили у прес-центрі відомства у п'ятницю, 10 липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі розповів про "об'єднання контрабандистів" у Раді

"Україна високо цінує стратегічне партнерство з Грузією і підтверджує свою готовність розвивати двосторонні відносини в дусі дружби і добросусідства. У зв'язку з цим зазначаємо, що українським законодавством чітко визначено перелік посадових осіб та державних органів, які наділені повноваженнями висловлювати офіційну позицію Української держави і публічні висловлювання неуповноважених осіб не можуть вважатися позицією держави", - зазначається у повідомленні.

Раніше повідомляли, що голова Виконавчого комітету Національної ради реформ Міхеїл Саакашвілі заявив, що не визнає офіційну грузинську владу. Через це голова парламентського комітету з оборони і безпеки Грузії Іраклій Сесіашвілі заявив, що офіційний Тбілісі збирається вимагати у Києва роз'яснень.

Зараз ви читаєте новину «У МЗС відповіли Грузії на рахунок висловлювань Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі