Ексклюзиви
вівторок, 22 січня 2008 13:48

У МЗС розповіли, що Богатирьова робитиме в Москві

Під час візиту секретаря Ради національної безпеки і оборони України Раїси Богатирьової до Москви українські і російські дипломати підготують документи до засідання Міждержавної українсько-російської комісії.

Як повідомили в прес-службі Міністерства закордонних справ України, про це домовилися під час телефонної розмови міністр закордонних справ України Володимир Огризко і міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров.

Огризко і Лавров зійшлися на тому, що в ході візиту до Москви секретаря Ради національної безпеки і оборони України Богатирьової в кінці цього місяця сторони за участю представників МЗС двох країн узгодять питання підготовки документів для підписання за наслідками Другого засідання, серед яких – План дій на 2008 рік, а також документи з питань співпраці в торговельно-економічній і науково-технічній сфері.

Підтверджено, що після Другого засідання Міждержавної комісії будуть проведені візити високих посадових осіб обох країн з метою реалізації досягнутих президентами домовленостей.

Глави зовнішньополітичних відомств також домовилися провести після засідання Комісії двосторонню зустріч для обговорення поточних питань українсько-російських відносин.

Друге засідання Міждержавної комісії "Ющенко-Путін" відбудеться 12 лютого в Москві.

21 січня прес-служба Президента України повідомила, що Віктор Ющенко і Президент РФ Володимир Путін домовилися про робочу поїздку до Москви 28-30 січня секретаря РНБО Богатирьової для підготовки візиту Президента України, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У МЗС розповіли, що Богатирьова робитиме в Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути