пʼятниця, 25 липня 2008 16:16

У МЗС кажуть, що Огризко не купував квиток Затуліну

Міністерство закордонних справ України не оплачувало зворотній квиток депутату Держдуми Росії Костянтину Затуліну, якого було затриману в аеропорті Сімферополя.

Про це йдеться у коментарі речника МЗС Василя Кирилича повідомлень про те, що МЗС оплатило Затуліну дорогу до Москви.

"У зв"язку з появою інформації про те, що "Огризко знайшов гроші на зворотній квиток Затуліну", хотів би заспокоїти усіх, для кого питання оплати квитка депутату Держдуми РФ Затуліну є тривогою, і зауважити, що міністр закордонних справ України Огризко на цей момент перебуває з робочим візитом у Італійській Республіці", - сказано у повідомленні Кирилича, розміщеному на сайті МЗС.

За даними Кирилича, Огризко відкриває Генеральне консульство України в Неаполі.

"Тож, міністр, зрозуміла річ, не переймається питаннями оплати квитка Затуліну і, очевидно, російському гостю довелося оплатити квиток за власний рахунок", - сказав він.

Як відомо, Затулін вилетів до Москви о 14:20 за київським часом. Раніше повідомлялося, що квиток йому купили за кошти українського МЗС, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «У МЗС кажуть, що Огризко не купував квиток Затуліну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі