четвер, 11 липня 2013 11:25

У МВС заявляють, що сутичок під Київрадою не було

У МВС заявляють, що сутичок під Київрадою не було
Фото: www.unn.com.ua

Головне управління Міністерства внутрішніх справ заявляє, що сутичок між мітингувальниками і правоохоронцями під Київрадою не було.

Інформація, поширена ЗМІ, про сутичку народних депутатів, мітингувальників та правоохоронців під будівлею Київради не відповідає дійсності, йдеться у заяві відділу зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС у Києві.

"Сьогодні біля КМДА деякі громадські організації та окремі політичні сили проводять заходи за масовою участю громадян. Перед початком засідання Київради народні депутати разом зі своїми помічниками безперешкодно проходили до зали", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час бійки під Київрадою Яценюкові зламали окуляри

Також у прес-службі зазначили, що вхід громадян було обмежено у зв'язку з неможливістю розмістити всіх бажаючих у сесійній залі. Про що присутнім повідомили правоохоронці, які забезпечували охорону громадського порядку біля будівлі.

"Незважаючи на це, деякі з мітингувальників намагались потрапити до зали, в результаті чого виникла штовханина. Завдяки злагодженим діям правоохоронців розвитку конфлікту вдалося уникнути. Станом на теперішній час міліцією не зареєстровано жодного звернення від учасників масових заходів щодо вчинених правопорушень відносно них." - повідомляє відділ МВС.

Також столична міліція у повідомленні звернулася до представників різних політичних сил та засобів масової інформації з проханням бути об'єктивними у своїх твердженнях і не поширювати неправдиву інформацію.

Нагадаємо, сьогодні під час сутичок під КМДА главі фракції "Батьківщина" Арсенію Яценюку розбили окуляри.

Зараз ви читаєте новину «У МВС заявляють, що сутичок під Київрадою не було». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі