четвер, 09 лютого 2012 15:22

У Москві демонстративно не захотіли зустрічатися з Присяжнюком і говорити про сир - ЗМІ

У Москві демонстративно не захотіли зустрічатися з Присяжнюком і говорити про сир - ЗМІ

Глава Росспоживнагляду Геннадій Онищенко відмовився зустрічатися з представниками України - міністром аграрної політики і продовольства України Миколою Присяжнюком і головою Госветфітослужби Іваном Бісюком, які в середу прибули до Москви, щоб обговорити "сирне питання".

Про це УКРІНФОРМу повідомило джерело, знайоме з ходом переговорів.

"Пан Онищенко демонстративно відмовився зустрічатися з українськими колегами, які прибули, щоб знайти вихід із "сирної проблеми", - сказав співрозмовник агентства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-міністр: Заборона українських сирів у Росії - суто політична

Як повідомлялося, Микола Присяжнюк 6 лютого вiдбув до Москви для вирішення проблеми постачання українських сирiв до РФ.

Раніше стало відомо, що Оніщенко підписав документи про вилучення з продажу в Росiї та призупинення ввезення до РФ сирної продукцiї трьох українських виробникiв: ПП "Прометей" (Чернiгiвська обл.), АТ "Пирятинський сирзавод" i ТОВ "Гадячсир" (обидва Полтавська обл.)".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україні офіційно не забороняли ввозити сир до Росії

За словами голови Росспоживнагляду, пiд час перевiрок, проведених у 62 суб'єктах РФ, було вiдiбрано 178 зразкiв української продукцiї, iз них 38 не вiдповiдали встановленим нормативам "щодо жиро-кислотного складу жирової частини продукту".

Зараз ви читаєте новину «У Москві демонстративно не захотіли зустрічатися з Присяжнюком і говорити про сир - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі