Ексклюзиви
вівторок, 27 березня 2007 10:35

У Мінську арештували українку за розповсюдження листівок

У Мінську затримали громадянку України, яка розповсюджувала листівки на підтримку опозиції. Про це повідомили у прес-службі МЗС України з посиланням на Посольство України в Республіці Білорусь.

Учора суд Центрального району Мінська прийняв рішення про позбавлення волі терміном на три доби громадянки України, затриманої 25 березня в столиці Білорусі за розповсюдження листівок із зображенням лідера білоруської опозиції Олександра Мілінкевича.

Наразі українку утримують в приймальнику-розподільнику ГУВС Мінського міськвиконкому. Відповідно до рішення суду її мають звільнити з під арешту сьогодні о 15.00.

Справа перебуває на контролі у Посольстві України в Республіці Білорусь.

Акція білоруської опозиції, що проводилася 25 березня в Мінську в рамках Дня Волі, закінчилася розгоном і затриманням її учасників. За даними ЗМІ, за участь в акції затримали близько 30 осіб.

Крім того, напередодні акції правоохоронними органами Білорусі затримали кілька десятків опозиціонерів. Загальна кількість затриманих становила близько сотні людей, пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «У Мінську арештували українку за розповсюдження листівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути