пʼятниця, 24 вересня 2010 13:10

У Мінпраці не знають, як оформити субсидію - БЮТ

У Мінпраці не знають, як оформити субсидію - БЮТ

Влада продемонструвала повну нездатність захистити малозабезпечених громадян. Про це йдеться у коментарі першого заступника голови парламентської фракції Блоку Юлії Тимошенко, народного депутата Андрія Кожем"якіна щодо сьогоднішнього звіту міністра праці та соціальної політики Василя Надраги.

"Жодної конкретної відповіді парламентарі від міністра не отримали. Ні конкретної кількості осіб, які отримали чи отримають субсидії, ні чітких критерій надання таких субсидій, - заявив депутат. - Після виступу міністра стало цілком очевидно – влада здатна лише піднімати ціну за послуги ЖКГ і продемонструвала повну нездатність при цьому захистити малозабезпечених громадян".

За словами Кожем"якіна, подібна ситуація також відбувається в Україні із підтримкою малого і середнього бізнесу із економікою України загалом.

"Саме тому у п"ятницю наступного сесійного тижня наша фракція буде вимагати звіту віце-прем"єр-міністра Тігіпка. Ми хочемо почути пояснення, як уряд буде виводити економіку країни з кризового стану і чи є в уряду розуміння реальних проблем малого та середнього бізнесу і реальних секторів економіки", - пообіцяв один із лідерів БЮТу.

Нагадаємо, що сьогодні зранку у Верховній Раді України на вимогу фракції БЮТ звітував міністр праці та соціальної політики Василь Надрага про стан надання громадянам субсидій на тарифи за житлово-комунальні послуги.

Надрагу було призначено до уряду Миколи Азарова за квотою Блоку Литвина, що входить до правлячої коаліції "Стабільність і реформи".

Перед цим він очолював Луганську обласну організацію Народної партії.

Зараз ви читаєте новину «У Мінпраці не знають, як оформити субсидію - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі