пʼятниця, 19 листопада 2010 15:17

У міліції кажуть, що Луценко сам напросився на удар від Стогнія

У міліції кажуть, що Луценко сам напросився на удар від Стогнія

Ініціатором резонансної сутички між радником глави МВС Костянтином Стогнієм та лідером "Народної самооборони" Юрієм Луценком є саме Луценко. Про це свідчить проведена МВС службова перевірка інциденту.

Як повідомила прес-секретар міністра внутрішніх справ Ірина Шинкаренко, матеріали перевірки передано главі МВС Анатолію Могильову для прийняття остаточного рішення.

"Попередньо встановлено, що ініціатором цього інциденту був громадянин Луценко. У діях Стогнія складу злочину або іншого правопорушення не встановлено", - додала вона.

Нагадаємо, раніше директор департаменту зв'язків з громадськістю МВС України Дмитро Андрєєв повідомив, що Стогній вдарив в обличчя екс-міністра внутрішніх справ Луценка в п'ятницю 12 листопада після ток-шоу на ТРК "Україна".

При цьому депутат Юрій Гримчак стверджує, що Стогній побив саме його, а Луценко нібито взагалі не брав участі в бійці. Депутат також звернувся до міліції і Генеральної прокуратури з заявою про порушення кримінальної справи відносно Стогнія за фактом побиття депутата.

Сам Луценко теж категорично заявляв, що він ні з ким не бився. Проте в Інтернеті з'явилося відео з камери спостереження, яке підтверджує участь у сутичці екс-глави МВС.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «У міліції кажуть, що Луценко сам напросився на удар від Стогнія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі