середа, 20 лютого 2008 10:52

У майбутньому Тимошенко стане йогом і писатиме книжки

У майбутньому Тимошенко стане йогом і писатиме книжки
Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко в інтерв"ю виданню "Ведомости" сказала. що не збирається повертатися у бізнесс і в майбутньому хоче писати книги або професійно займатися йогою.

"Це (повернення в бізнес) категорично виключено. Я швидше писатиму книги або професійно займатимуся йогою. Бізнес - це вчорашній день, пройдений етап, повертатися до якого у мене немає і не було ні бажання, ні натхнення", заявила Тимошенко.

Вона також заявила, що їй цілком вистачає зарплати прем"єр-міністра, підкресливши, що шість днів на тиждень купує лише газети.

"У 18-річної дівчини, яка пропадає у нічних клубах і дискотеках, - набагато вищі грошові запити, ніж у прем"єр-міністра. Настає такий час, коли витрачати гроші ніколи і нема на що. Зарплати прем"єр-міністра цілком вистачає, тим більше що шість днів на тиждень я купую лише газети. Мій чоловік займається бізнесом, на сім"ю вистачає, якщо не купувати яхт і вертольотів", повідомила глава уряду.

Зараз ви читаєте новину «У майбутньому Тимошенко стане йогом і писатиме книжки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі