неділя, 01 грудня 2013 14:38

У Львові слухають звіт силовиків
8

Фото: Фото: Вікторія ЦИМБАЛІСТА

У прямому ефірі 12 тисячам учасників "Євромайдану" у Львові демонструють звіт у обласній раді силовиків. Першим виступив начальник обласної міліції Олександр Рудяк.

"Закликаю всіх до спокою. Львів культурна столиця держави! Давайте будемо підтримувати свій імідж. Вчора багато було поширено інформації про можливість приїзду у наше місто спецпідрозділів "Беркут", це все як я і запевняв не підтвердилося. На сьогоднішній день крім міліції охороною львівського "майдану" займаються також загони самооборони", - зазначив у своїй промові Рудяк.

Головний міліціянт області також наголосив, що не варто чекати якихось провокаційних дій з боку міліції сьогодні.

"Я ще раз повторюю, не чекайте від міліції якихось провокацій. Я хочу спокою на Львівщині, думаю як і ви! Вчора трапився прикрий випадок. Невідомий під'їхав на машині до Личаківського суду і розбив скло. Зараз ми шукаємо цього хулігана. Більше нічого такого за вечір не було", - додав Рудяк.

Тим часом між учасниками майдану поширюють листівки з надписом: "Я звинувачую особисто "президента" Януковича у тому, що він пролив кров! Не дамо вбивати наших дітей! З мене досить від сьогодні і до кінця. Виходь на головний майдан свого міста. "За Різдво без Януковича!"

Зараз ви читаєте новину «У Львові слухають звіт силовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі