пʼятниця, 25 лютого 2011 14:07

У Львові під екранами з Януковичем люди побились з невідомими

У Львові під екранами з Януковичем люди побились з невідомими

Невелика бійка сталася біля оперного театру в центрі Львова, де на великих екранах транслюють спілкування з громадянами президента України Віктора Януковича.

Прихильники ВО "Свобода" проводили у цьому місці флеш-моб "Рік в ярмі". Жінку і чоловіка в українському народному одязі запрягли у символічне ярмо і поганяли батогами чоловіки, на яких були маски Януковича, прем'єра Миколи Азарова і віце-прем'єра - міністра соціальної політики Сергія Тігіпка.

До них підійшли люди в штатському і спробували витіснити з площі, щоб учасники флеш-мобу не потрапляли в телекамери, і їх не можна було б показати в прямому ефірі.

Одному з учасників флеш-мобу невідомі в цивільному скрутили руки і намагалися забрати, але за нього заступилися люди, які прийшли на площу. До них приєдналися депутати від ВО "Свобода", внаслідок чого почалася невелика бійка, але вона не була тривалою.

Невідомі не представилися і не реагували на вимоги пред'явити будь-яке посвідчення.

На площі перед оперним театром у Львові зібралося близько 200 людей, які хочуть поставити запитання президентові України.

На площі також значна кількість співробітників міліції. Крім того, багато людей у цивільному, які ведуть переговори за допомогою портативних радіостанцій.

Зараз ви читаєте новину «У Львові під екранами з Януковичем люди побились з невідомими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі